Не работат картичките од сите банки, пари можат да се подигнат само од банка

Не работат картичките од сите банки, пари можат да се подигнат само од банка

Засега единствен начин да се подигнат средства во готовина е директно од шалтерите во банкарските експозитурити филијали

Прочитајте повеќе

УНХЦР: Рекордни 120 милиони луѓе се присилно раселени поради новите конфликти

УНХЦР: Рекордни 120 милиони луѓе се присилно раселени поради новите конфликти

Зад овие страшни и растечки бројки се кријат безброј човечки трагедии. Тоа страдање мора да …