Нетанјаху: Војната против Хамас ќе продолжи уште многу месеци

Нетанјаху: Војната против Хамас ќе продолжи уште многу месеци

Израел тврди дека завршувањето на војната сега би значело победа за Хамас, став што го дели и администрацијата на Бајден, која во исто време го повика Израел да ги вложи сите напори за да се избегне штета по палестинските цивили

Прочитајте повеќе

ОБСЕ: Донесувањето на изборниот закон на РС е противуставно

ОБСЕ: Донесувањето на изборниот закон на РС е противуставно

Воспоставувањето на паралелни структури кои ја поткопуваат севкупната безбедност и стабилност на земјата се против …