Русија со нов бран воздушни напади во Украина

Русија со нов бран воздушни напади во Украина

Украинското Министерство за внатрешни работи извести дека се направени штети на 12 станбени блокови, 13 домови, болници, хотелска зграда, градинка, комерцијални простории, гасовод и автомобили

Прочитајте повеќе

Министер за внатрешни работи на Северна Рајна-Вестфалија, Херберт Реул

Малолетници во притвор за планирање терористички напад во Германија

Четворица малолетници на возраст од 15 и 16 години завршија во истражен затвор поради сомнение …