О’Брајaн: Граѓаните имаат избор - визија за ЕУ или ветувања

О’Брајaн: Граѓаните имаат избор – визија за ЕУ или ветувања

Фер е граѓаните да побараат нон-пејпер од ВМРО-ДПМНЕ за нејзината визија за патот напред, порача помошник државниот секретар за европски и евроазиски прашања на САД, Џејмс О’Брајaн во Скопје

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Летово ќе биде пеколно, климатските промени си го наплатуваат данокот

Летово ќе биде пеколно, климатските промени си го наплатуваат данокот

Едни од најчестите индикатори на климатските промени се надминувањата на екстремните температурни вредности, а УХМР …