Скопје останува без јавен превоз, советниците од ВМРО-ДПМНЕ не гласаа за субвенции на ЈСП

Жестока дебата се водеше меѓу советниците, за на крајот со 22 „за“ и 13 воздржани да се донесе конечната одлука. Недостигаше само еден глас за да бидат гласани субвенциите

Прочитајте повеќе

Влада

Уставните измени ќе ја кројат владината коалиција

Според Таравари, тенденција на Курти и Рама била заедничка листа на сите партии на Албанците, …