Обвинувања за светски заговор околу уставните измени

Обвинувања за светски заговор околу уставните измени

Пред најавената посета на заменик – помошникот државен секретар на САД, Габриел Ескобар во Скопје, власта и опозицијата се препукуваат дали има или не притисок од надвор за уставните зимени.

Прочитајте повеќе

Административци не сакаат да спроведуваат избори, сакаат да празнуваат

Административци не сакаат да спроведуваат избори, сакаат да празнуваат

Реална потреба или празниците и распустот ги натераа административците да се повлекуваат од членството во …