Од понеделник нема да се примаат деца во градинка без примена ДиТеПер вакцина

Од понеделник нема да се примаат деца во градинка без примена ДиТеПер вакцина

Ќе се задолжат одговорните лица во предучилишните установи да изготват список на сите невакцинирани деца со вакцината, информира ДСЗИ

Прочитајте повеќе

Културна револуција и авторска уметност - започнуваат Денови на Смилевскиот конгрес

Културна револуција и авторска уметност – започнуваат Денови на Смилевскиот конгрес

Новата национална установа Манифестација „Денови на Смилевскиот конгрес“ преку неофицијална програма започна со славење на …