Огромна цена за отцепување на Република Српска

Огромна цена за отцепување на Република Српска

Милорад Додик со години зборува за отцепување од Босна и Херцеговина, а се чини дека тоа е јасната цел на актуелната власт во Бања Лука. Сепак, економистите предупредуваат дека тоа би било и економско самоубиство.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

СДСМ: ДПМНЕ сака да не врати назад во времето на Хунзите и „Скопје 2014“

СДСМ: ДПМНЕ сака да не врати назад во времето на Хунзите и „Скопје 2014“

Соопштение за јавност на СДСМ Ништо не е променето во ДПМНЕ. На митинзите на ДПМНЕ …