ОН: Израелскиот напад во Рафах може да доведе до „масакр“

ОН: Израелскиот напад во Рафах може да доведе до „масакр“

Во Рафах, град со површина од 64 квадратни километри, се сместени 1,5 милиони Палестинци кои чекаат редици за храна, вода и пристап до тоалет

Прочитајте повеќе

Израел: Ќе одговориме на иранскиот воздушен напад

Израел: Ќе одговориме на иранскиот воздушен напад

Ќе ги оставиме Израелците да зборуваат за тоа. Ние не сме вклучени во нивниот процес …