Османи: Интеграцијата во НАТО и ЕУ е најдобар одговор на руските империјални амбиции, Украина е само прва станица

Османи: Интеграцијата во НАТО и ЕУ е најдобар одговор на руските империјални амбиции, Украина е само прва станица

Османи нагласи дека интеграцијата во НАТО и ЕУ е најдобар одговор на руските империјални амбиции, истакнувајќи дека Украина е само прва станица, а една од следните ќе биде Западен Балкан

Прочитајте повеќе

Затвор Шутка

Откриен еден од осомничените за тешка кражба на сеф во Скопје

Ноќта меѓу 31 март и 1 април, осомничениот заедно со уште три лица, провалиле во …