Пендаровски: На изборите мора да демонстрираме професионалност, политичка коректност и зрелост

Пендаровски: На изборите мора да демонстрираме професионалност, политичка коректност и зрелост

Делегацијата од ад-хок комисијата на Парламентарното собрание на Советот на Европа информирaла за целите на нивната предизборна мисија, како и за нивните активности, очекувања и улога во изборниот процес

Прочитајте повеќе

Културна револуција и авторска уметност - започнуваат Денови на Смилевскиот конгрес

Културна револуција и авторска уметност – започнуваат Денови на Смилевскиот конгрес

Новата национална установа Манифестација „Денови на Смилевскиот конгрес“ преку неофицијална програма започна со славење на …