Партиски понуди и црвени линии за коалицирање со ВМРО-ДПМНЕ

Партиски понуди и црвени линии за коалицирање со ВМРО-ДПМНЕ

Парламентарните избори во Северна Македонија уште не се одржани, а партиите веќе на големо ги започнаа пазарењата за влез во идната влада.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

обвинителство

OJO покрена истрага против две лица за противзаконито влијание

Основното јавно обвинителство (ОЈО) отвори истражна постапка против активен врховен судија и уште едно лице …