Пендаровски: Да се расветли случајот М-НАВ, станува збор за потенцијално загрозување на безбедноста во авионскиот сообраќај

Пендаровски: Да се расветли случајот М-НАВ, станува збор за потенцијално загрозување на безбедноста во авионскиот сообраќај

Денеска на владина седница треба да се решава за разрешувањето на раководството на Македонска навигација и барањето за целосна ревизија на досегашното работење на М-НАВ. Ако нема разрешување, Синдикатот од утре најави затворање на македонското небо

Прочитајте повеќе

Наративите на ВМРО-ДПМНЕ за Пендаровски се главно проблематични и кокетираат со невистини

Наративите на ВМРО-ДПМНЕ за Пендаровски се главно проблематични и кокетираат со невистини

Поентата што сака да ја постигне противничката партија е дека Пендаровски, всушност, не е човек …