Пет лица загинаа во нивниот дом во Рафах, интензивното бомбардирање продолжува

Пет лица загинаа во нивниот дом во Рафах, интензивното бомбардирање продолжува

Во меѓувреме, шефовите на хуманитарните ентитети на ОН и глобалните невладини организации ги замолија светските лидери да помогнат да се спречи натамошното влошување на кризата во Газа

Прочитајте повеќе

Виетнамска милијардерка осудена на смртна казна поради финансиска измама

Виетнамска милијардерка осудена на смртна казна поради финансиска измама

Истакната банкарска службеничка е осудена на смрт за нејзината улога во најголемиот измамнички случај во …