По црната листа на САД - рестриктивни мерки и во Македонија

По црната листа на САД – рестриктивни мерки и во Македонија

Со новите законски измени се предлага времено да им замрзнат функциите на обвинетите за корупција и да им се забрани учество на тендери

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Културна револуција и авторска уметност - започнуваат Денови на Смилевскиот конгрес

Културна револуција и авторска уметност – започнуваат Денови на Смилевскиот конгрес

Новата национална установа Манифестација „Денови на Смилевскиот конгрес“ преку неофицијална програма започна со славење на …