Домашен притвор за Беким Незири и уште три лица за упадот во М-НАВ, одлучи Кривичниот совет

Домашен притвор за Беким Незири и уште три лица за упадот во М-НАВ, одлучи Кривичниот совет

Кривичниот совет при Основниот кривичен суд му одреди 30-дневен куќен притвор на Беким Незири, советник на директорот на М-НАВ и претседател на чаирскиот огранок на ДУИ, и на уште три лица за упадот во Македонската навигација (М-НАВ)

Прочитајте повеќе

изјава министерство за здравство

За момчињата и девојчињата од следниот месец ќе биде достапна деветовалентна вакцина против ХПВ

Целта е младите да се вакцинираат пред да бидат изложени на ХПВ ризикот. Се проценува …