По тешкиот земјотрес во Јапонија, следуваше цунами

По тешкиот земјотрес во Јапонија, следуваше цунами

По тешкиот земјотрес во Јапонија, земјата ја погоди првиот цунами-бран, соопштија јапонските метеоролози.

Прочитајте повеќе

ОБСЕ: Донесувањето на изборниот закон на РС е противуставно

ОБСЕ: Донесувањето на изборниот закон на РС е противуставно

Воспоставувањето на паралелни структури кои ја поткопуваат севкупната безбедност и стабилност на земјата се против …