Светот ја поздрави Новата 2024 година

Светот ја поздрави Новата 2024 година

Од Кирибати преку Австралија до Лондон – светот ѝ посака добредојде на Новата 2024 година со големи прослави и огномети.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Кривична пријава од СДСМ Прилеп за Јовчески

СДСМ Прилеп: Кривична пријава за градоначалникот Јовчески заради незаконски потпишан анекс на Договор за јавна набавка

Прес-конференција на Моника Грашеска Илиеска, координатор на советничката група на СДСМ и Коалицијата во Советот …