Почина Синиша Михајловиќ

Почина Синиша Михајловиќ

Синиша Михајловиќ, фудбалска легенда.

20.02.1969 – 16.12.2022

Нека ти е вечна славата, мајсторе!

Прочитајте повеќе

Скопје домаќин на Самит на шефовите на држави и влади од југоисточна Европа

Скопје домаќин на Самит на шефовите на држави и влади од југоисточна Европа

Меѓу гостите во Скопје се претседателите на Албанија, Косово, Црна Гора, но и шефот на …