Почнува пријавувањето Лотаријата за зелена карта за САД за 2025 година

Почнува пријавувањето Лотаријата за зелена карта за САД за 2025 година

Кандидатите може да се пријават на официјалната веб страница, на која има целосни инструкции. Учеството во лотаријата е бесплатно

Прочитајте повеќе

Наративите на ВМРО-ДПМНЕ за Пендаровски се главно проблематични и кокетираат со невистини

Наративите на ВМРО-ДПМНЕ за Пендаровски се главно проблематични и кокетираат со невистини

Поентата што сака да ја постигне противничката партија е дека Пендаровски, всушност, не е човек …