Такси превозниците во Скопје добиваат конкуренција – „Болт“ доаѓа во Македонија?

Такси превозниците во Скопје добиваат конкуренција – „Болт“ доаѓа во Македонија?

Доколку почне да функционира и во Скопје, Северна Македонија ќе стане првата земја во регионот на Западен Балкан во која „Болт“ ќе ги понуди своите услуги

Прочитајте повеќе

Полициска акција во затворот Идризово

Полициска акција во затворот Идризово

Во најголемиот затвор ,,Идризово” во Скопје, денеска биле извршени претреси. Од обвинителството ја потврдуваат акцијата, …