Помилување ќе може да има само ако е донесена правосилна судска пресуда

Помилување ќе може да има само ако е донесена правосилна судска пресуда

Причините за донесување на Законот за помилување, велат од Министерството, произлегуваат од недостатоците и правните празнини во постојниот закон

Прочитајте повеќе

Наративите на ВМРО-ДПМНЕ за Пендаровски се главно проблематични и кокетираат со невистини

Наративите на ВМРО-ДПМНЕ за Пендаровски се главно проблематични и кокетираат со невистини

Поентата што сака да ја постигне противничката партија е дека Пендаровски, всушност, не е човек …