Пораките за Македонија од еден говор во Будимпешта

Пораките за Македонија од еден говор во Будимпешта

Говорот на американскиот амбасадор Дејвид Пресман е без преседан. Тоа е американско предупредување до членките на НАТО дека заради политички интереси не смее да се загрози сојузништвото.

Пишува: Љупчо Поповски

Прочитајте повеќе

Венко Филипче

Д-р Филипче од Струмица: 30.000 денари просечна и 20.000 минимална пензија во следниот мандат (ВИДЕО)

„Секогаш е пријатен муабетот со пензионерите, затоа што тие се мудри, искусни и нивните совети …