Прес на потпаролот на Владата, Миле Бошњаковски (видео)

Видео од редовната прес-конференција на портпаралот на Владата на Република Северна Македонија, Миле Бошњаковски:

Прочитајте повеќе

Министерството за правда ја започна постапката за екстрадиција на Љупчо Палевски од Турција

Соопштение од Министерството за правда по однос на барањето за екстрадиција на Љупчо Палевски од …