Пригожин загинал во авионската несреќа, потврдија руските власти

Пригожин загинал во авионската несреќа, потврдија руските власти

По форензичкото тестирање, сите десет тела пронајдени на местото на несреќата биле идентификувани, а нивните идентитети соодветствувале на оние од списокот на патници на летот

Прочитајте повеќе

Синедејс Загревање – Европското патувачко кино под отворено небо оваа година гостува во Крушево

Синедејс Загревање – Европското патувачко кино под отворено небо оваа година гостува во Крушево

Европското патувачко кино под отворено небо како загревање за Синедејс, оваа година гостува во Крушево …