Потпалувачка пропаганда од Србија за уставните измени: „Стануваат ли Македонците малцинство во сопствената држава?“

Потпалувачка пропаганда од Србија за уставните измени: „Стануваат ли Македонците малцинство во сопствената држава?“

Пропагандата започната од Радио Телевизија Србија ја пренесе и српскиот весник „Политика“, додавајќи свој провокаторски наслов на онлајн изданието – „Северна Македонија по мерка на Бугарите и Албанците“

Прочитајте повеќе

Србија не се усогласи со последниот пакет санкции на ЕУ против Русија

Србија не се усогласи со последниот пакет санкции на ЕУ против Русија

Србија не се усогласи со последниот пакет санкции на Европската Унија против Русија како одговор …