Прилеп: Бројот на противпожарната единица 193 е вон употреба, негова замена се броевите 112 и 192

Информација за граѓаните на општина Прилеп:

Телефонскиот број 193 на Територијалната противпожарна единица Прилеп, поради дефект не е активен.

До моментот на отстранување на дефектот, како негова замена граѓаните на општина Прилеп можат да ги користат броевите 112 или 192.

Прочитајте повеќе

Ковачевски: СДСМ им ја враќа Универзална сала на Скопје и скопјани

Претседателот на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, Димитар Ковачевски денеска ја посети Универзалната сала, каде што …