Задоцнета помош за Сирија со катастрофални последици

Задоцнета помош за Сирија со катастрофални последици

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Туристи Шпанија Галиција

„Туристи одете си дома“: И протести и поддршка за туризмот во Шпанија

Овој викенд околу 4000 локалци и 180 локални организаци од Барселона маршираа низ улиците протесетирајќи …