Притвор за петмина од криминалната група од Грчец

Во вчерашната полициска акција беа извршени претреси на 20 локации во Скопје, с. Грчец и други места. Од 16 осомничени, уапсени беа шестмина

Прочитајте повеќе

Руски агенти во мантија

Малку е познато дека и пред Васијан Змеев руските агенти во Македонија вршат непријателска дејност …