Јован Митрески нов претседател на Собранието

Тој денеска беше избран со 64 гласови „за“ и 40 „против“ и даде свечена заклетва во Собранието

Прочитајте повеќе

Фондацијата Метаморфозис со конкурс за годишна награда „Илија Жупаноски“ за справување со дезинформации

Ќе бидат доделени две годишни награди во две категории: Најдобар новинарски труд, односно стручен труд …