Прорускиот политичар Александар Вулин даде оставка од директорската позиција во БИА

Прорускиот политичар Александар Вулин даде оставка од директорската позиција во БИА

Вулин во денешната оставка што ја поднесе од директорската функција на БИА вели дека САД и ЕУ ја барале неговата глава за да не бидат воведени санкции кон Србија

Прочитајте повеќе

Цела армија административци ќе се селат од едно во друго министерство во следните пет месеци

Цела армија административци ќе се селат од едно во друго министерство во следните пет месеци

Со четирите нови министерства и реорганизацијата на останатите, допрва треба да се дели просторот, опремата, …