Првоосомничениот за убиството на Вања Ѓорчевска е во бегство

Полицијата трага по првоосомничениот за убиството на 14-годишното девојче со иницијали Љ.П. и прекар П. Тројцата помагачи го признале делото

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Фондацијата Метаморфозис со конкурс за годишна награда „Илија Жупаноски“ за справување со дезинформации

Ќе бидат доделени две годишни награди во две категории: Најдобар новинарски труд, односно стручен труд …