СДСМ: Привршуваат подготовките за оперативните активности прилагодени на летниот период

СДСМ: Привршуваат подготовките за оперативните активности прилагодени на летниот период

Соопштение за јавност на СДСМ
Продолжуваат средбите на Организацискиот секретар на СДСМ, Митко Трајчулески со општинските организации и координаторите на планските региони. Подготовките за нови оперативни активности на СДСМ, на терен, со граѓаните, прилагодени на летниот период привршуваат.
По изработка на планот, следува формирање централни партиски тимови, задолжени за секоја општина, кои заедно со локалните организации на СДСМ и со граѓаните ќе работат на решавање на детектираните потреби или укажани проблеми.

Прочитајте повеќе

Петровска: Со Манифест за социјалдемократијата, СДСМ да се исправи и да продолжи по патот на идеологијата

Петровска: Со Манифест за социјалдемократијата, СДСМ да се исправи и да продолжи по патот на идеологијата

Изјава на кандидатката за претседател на СДСМ, Славјанка Петровска: Денес после 24 години активно членство …