СДСМ

СДСМ: Убиство и запалено кафуле во еден ден, ДПМНЕ и Тошковски немаат капацитет да расчистат случајот

Соопштение за јавност на СДСМ

Убиство и запалено кафуле во Скопје само за неколку часа.

Министерот и началникот на СВР Скопје, кадри на Мицкоски и ДПМНЕ, покажуваат голема некадарност во водењето на МВР. Најважното, безбедноста на граѓаните се загрозува со тоа.

ДПМНЕ и Тошковски немаат капацитет да го расчистат случајот.

Очекуваме денеска Ковачки да излезе пред МВР и да побара одговорност од Тошковски, а од ДПМНЕ да излезе во јавност со обвинување за него дека ја направил Македонија како Колумбија во 90-тите.

Прочитајте повеќе

СДСМ: Повторно се пука, со Тошковски и ДПМНЕ безбедноста на граѓаните се влошува

СДСМ: Повторно се пука, со Тошковски и ДПМНЕ безбедноста на граѓаните се влошува

Соопштение за јавност на СДСМ Со Тошковски и ДПМНЕ безбедноста на граѓаните се влошува. Повторно …