Билјана Ванковска е прогласена за балкански „трол“ поради ширење на омраза кон Албанците

Билјана Ванковска е прогласена за балкански „трол“ поради ширење на омраза кон Албанците

„Балканскиот трол“ се избира врз основа на случаите на говор на омраза идентификувани низ регионот на Западен Балкан од регионалната мрежа против говор на омраза „Reporting Media Diversity (RDN)“

Прочитајте повеќе

СДСМ: ДПМНЕ сака да не врати назад во времето на Хунзите и „Скопје 2014“

СДСМ: ДПМНЕ сака да не врати назад во времето на Хунзите и „Скопје 2014“

Соопштение за јавност на СДСМ Ништо не е променето во ДПМНЕ. На митинзите на ДПМНЕ …