Се тркала ли нешто зад ридот?

Секој втор човек мисли дека измените во Кривичниот законик се дел од некој проект за уставните измени. Но малкумина би се обложиле дека е така. Може да нема ни уставни измени, ни ЕУ, ни ништо.

Пишува Љупчо Поповски

Извор: DW
Целиот текст ТУКА

Прочитајте повеќе

Ако ни’ се важни младите, тогаш што чекаме?

Пишува: Сотир Габелоски Младите не разговараат за своето ментално здравје, се чувствуваат осамени и неопходни …