Штајнакер по победата на ВМРО-ДПМНЕ: Ова е „шлаканица за ЕУ“

Штајнакер по победата на ВМРО-ДПМНЕ: Ова е „шлаканица за ЕУ“

Поранешната германска амбасадорка во Македонија, Гудрун Штајнакер, оценува дека резултатот од изборите во земјата е „шлаканица за ЕУ“.

Прочитајте повеќе

обвинителство

OJO покрена истрага против две лица за противзаконито влијание

Основното јавно обвинителство (ОЈО) отвори истражна постапка против активен врховен судија и уште едно лице …