Што може да понуди Орбан за изборната програма на ВМРО-ДПМНЕ

Мицкоски неколку пати изјави дека тимови на Фидес и неговата партија работат заеднички на програмата за следните избори. Орбан е сѐ поосамен на европската сцена, но тој е главен во вмровскиот театар.

Пишува: Љупчо Поповски

Извор: DW
Целиот текст ТУКА

Прочитајте повеќе

Исчезнато девојче

Ни трага ни глас од исчезнатото 14-годишно девојче, лоциран е само последниот сигнал од телефонот

Последен сигнал од телефонот е околу 7.30 на булеварот „Партизански одреди“, односно кај ресторанот „Фитнес …