Скопје: Илинденска затворена поради митинг на ВМРО-ДПМНЕ пред Владата

Скопје: Илинденска затворена поради митинг на ВМРО-ДПМНЕ пред Владата

Денеска во Скопје важи посебен режим на сообраќај, поради митинг на ВМРО-ДПМНЕ, соопшти Министерството за внатрешни работи. Новиот режим започна вчера, со подготвките за митингот.

Булеварот „Илинден“ ќе биде затворен за сообраќај во двата правци од мостот „Гоце Делчев“ до булеварот „Климент Охридски“.

МВР соопшти дека во текот на денот, по потреба, ќе бидат затворени и други сообраќајници на поширокото централно подрачје.

Прочитајте повеќе

ОБСЕ: Донесувањето на изборниот закон на РС е противуставно

ОБСЕ: Донесувањето на изборниот закон на РС е противуставно

Воспоставувањето на паралелни структури кои ја поткопуваат севкупната безбедност и стабилност на земјата се против …