клинички центар

Скопскиот клинички центар на „ремонт“ по изборите

Министерот за здравство, Фатмир Меџити, вели дека реорганизираниот Клинички центар ќе стане реалност, но во мај или почетокот на јуни идната година.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Одбележан Меѓународниот ден на мајчиниот јазик

Во рамки на одбележувањето на овој ден, во Институтот за македонски јазик ќе бидат презентирани …