Љупчо Палевски во 40-дневен екстрадициски притвор во Турција

Определен е екстрадициски притвор за Љупчо Палевски во траење од 40 дена, информираше Министерството за правда

Прочитајте повеќе

Руски агенти во мантија

Малку е познато дека и пред Васијан Змеев руските агенти во Македонија вршат непријателска дејност …