Собранието го избра новиот состав на Антикорупциската комисија

Собранието го избра новиот состав на Антикорупциската комисија

За претседателка на Антикорупциската комисија е избрана Татјана Димитровска

Прочитајте повеќе

Венко Филипче

Д-р Филипче од Струмица: 30.000 денари просечна и 20.000 минимална пензија во следниот мандат (ВИДЕО)

„Секогаш е пријатен муабетот со пензионерите, затоа што тие се мудри, искусни и нивните совети …