sorry

“Sorry” – нов чоколаден десерт полнет со крем со вкус на смоква од “Витаминка” (ВИДЕО)

„Sorry“ се состои од 16 пралини од млечно чоколадо исполнети со вкус на смоква. Со новата бонбониера на Витаминка може да се извините некому доколку сте му згрешиле или пак да си простите на себе што нема да одолеете на искушението да ја пробате превкусната чоколадна солза.

Прочитајте повеќе

Дарја Ризова доби награда за најдобра актерка на меѓународен фестивал во БиХ

Македонската театарска актерка Дарја Ризова ја доби наградата за најдобра актерка од публиката на деветтото …