Спасовски: Никој нема да биде казнет ако до февруари не извади документи со новото име на државата

Спасовски: Никој нема да биде казнет ако до февруари не извади документи со новото име на државата

Спасовски информираше дека досега документи со името Северна Македонија извадиле околу еден милион граѓани, додавајќи дека според динамиката, очекува успешно да се завршат сите промени на документите во предвидениот рок

Прочитајте повеќе

Венко Филипче

Д-р Филипче од Струмица: 30.000 денари просечна и 20.000 минимална пензија во следниот мандат (ВИДЕО)

„Секогаш е пријатен муабетот со пензионерите, затоа што тие се мудри, искусни и нивните совети …