Србите ги бојкотираа изборите на северот на Косово

Србите ги бојкотираа изборите на северот на Косово

Косовските Срби ги бојкотираа локалните избори на северот на Косово. Одзивот на гласачите беше само 3,47%.

Прочитајте повеќе

Дали по заканите за „Голема Србија“ наскоро ќе следат дела?

Дали по заканите за „Голема Србија“ наскоро ќе следат дела?

Србија и босанските Срби сè поотворено се стремат кон заедничка држава и го продлабочуваат сојузот …