Стапи на сила прекинот на огнот помеѓу Израел и Хамас

Стапи на сила прекинот на огнот помеѓу Израел и Хамас

Од во сила е прекинот на огнот што го договорија Израел и Хамас. Се очекува попладнево да бидат ослобизутринава одени првите заложници.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Страв и фрустрација во Иран по нападот врз Израел

Страв и фрустрација во Иран по нападот врз Израел

Светските лидери го осудија големиот ирански напад врз Израел, а многу Иранци се загрижени дека …