Убиен обвинителот кој го истражуваше телевизискиот упад во Еквадор

Убиен обвинителот кој го истражуваше телевизискиот упад во Еквадор

Во интервју за весникот „Ел Универзо“, само еден ден пред убиството, обвинителот Суарез рекол дека не добил полициска заштита и покрај тоа што ги испрашувал 13-те лица уапсени во нападот во државната телевизија

Прочитајте повеќе

„Мајорка не е на продажба“ - протести против туристите

„Мајорка не е на продажба“ – протести против туристите

Локалното население во повеќе места во Шпанија се чувствува сѐ повеќе преплавено од туристите. Масовниот …