Украдени лаптопи од „Донирај компјутер“, се спремале како помош за надарени студенти

Украдени лаптопи од „Донирај компјутер“, се спремале како помош за надарени студенти

Стаменов денеска за Мета.мк вели оти се сомнева дека некој ја искористил транспарентноста на социјалните мрежи и неговите објави дека заминуваат на одмор, како и неработниот празничен ден, за да ја испланира кражбата

Прочитајте повеќе

цук

Рекорден број повици на единствениот повикувачки број за итни случаи

Кон Полиција биле упатени 40,51 отсто, кон Итната медицинска помош 17,61 отсто, a кон пожарникарите …