Какви промени ќе донесат изборите

Какви промени ќе донесат изборите

Избори може да бидат решение за иднината на Македонија само ако влада формираат проевропски ориентираните партии. Опозицијата не само што не дава гаранции за тоа, туку ја носи државата во неизвесност.

Пишува: Ерол Ризаов

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Лустрација на мандат под санкции

Лустрација на мандат под санкции

Надвор од затворениот круг и Омерта на ВМРО-ВЛЕН-ЗНАМ-СДСМ, реалноста е јасна. Раководството на Северна Македонија …