Украинското МНР бара помош од меѓународната заедница по интензивните руски напади врз цивилни објекти

Украинското МНР бара помош од меѓународната заедница по интензивните руски напади врз цивилни објекти

Терористичкиот режим во Москва мора да почувствува дека меѓународната заедница нема да затвора очи пред убиството на цивилното украинско население и уништувањето на украинската критична инфраструктура, велат од украинското МНР

Прочитајте повеќе

Страв и фрустрација во Иран по нападот врз Израел

Страв и фрустрација во Иран по нападот врз Израел

Светските лидери го осудија големиот ирански напад врз Израел, а многу Иранци се загрижени дека …